Logo

Anis - et krydderi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tilhører skærmplanterne. Man bruger de små, tørrede frø, der smager som "Kongen af Danmark" bolcher.
Anvendelse: Hel eller stødt i brød og kager, i likører og desuden til sukkervarer.
Lat. Pimpinella anisum

Pimpinella anisum, frøene anvendes i bagværk, anisolie er aromastof i bolsjer, hostesaft, likører og spirituosa, fx. pastis.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.524 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her