Logo

Æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ingen anden frugt har givet anledning til så mange myter og legender som æblet. Det har gennem årtusinder symboliseret evigt liv på grund af sin tiltalende form, de smukke far­ver og den gode smag. Det er fra vilde æbler, at tusindvis af forskellige sorter siden er ble­vet fremelsket.
 
Æblet er fortsat den mest populære frugt, og det er ikke svært at få et æble om dagen. Det er ligesom pæren en bekvem frugt:
Ingenting at skrælle, rense eller udkerne; det skal bare skylles og spises. Mange af æblets gode stoffer sidder i skrællen, bl.a. flavonoi­der og pektin. Hvis du får en stor æblehøst, sørg da for at opbevare æblerne mørkt og køligt; så holder de sig længe, helst indpakket enkeltvis i avispapir.
Æbler smager godt sammen med rodfrug­ter, i salater, pier og andre herlige desserter og desuden sammen med ost. Man laver også juice, most, cider og brændevin af æbler.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.474 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her