Logo

Pasteur, Louis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

Louis Pasteur, [pas'tæ:r], 1822-95: fransk kemiker og bakteriolog. Adskilte druesyre i de to stereoisomere vinsyrer. Opdagede mikroorganismernes betydning for gærings- og forrådnelsesprocesser; viste at fejlgæring ved øl- og vinfremstilling skyldes bakterier, og kan hindres ved pasteurisering. Pasteur opdagede talrige sygdomsfremkaldende bakterier og fremstillede vacciner.

 

........................................................................................................................

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 555 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?




Effektiv reklame - klik her