Logo

konserveringsmiddel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

konserveringsmiddel, tilsætningsstof til levnedsmidler, der hæmmer eller dræber mikroorganismer, hvorved levnedsmidlets holdbarhed forlænges, og sygdomsfremkaldende bakteriers vækst forhindres, se levnedsmiddelkonservering.


Find opskrifter på mad på www.madABC.dk eller www.2kanten.dk eller www.grillABC.dk 




Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 155 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• kalas 2kalas, (af latin collatio sammenskud, bidrag), drikkegilde; gilde med overdådigt...
• A PortaA Porta, tidligere spisested i København på hjørnet af Kongens Nytorv og Lille...
• Sprøde klejnerSprøde klejner, en klassiker på julesmåkagebordet. Opskriften her giver ca. 100 stk.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os