Logo

hybridnet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

: transmissionskanal, der benytter lyslederkabler og digital transmission frem til et fordelingspunkt, som er tilsluttet et større antal abonnenter, hvorfra der til de enkelte abonnenter benyttes analog transmission på konventionelle kabeltyper (koaksialkabler). Hybridnet kan bl.a. anvendes til transmission af et stort antal TV-kanaler. I Danmark kan der fra 1987 vælges mellem 16 TV-programmer og 24 radioprogrammer i mono og stereo. Folketinget har i 1985 lovgivet omkring etablering af et dansk hybridnet, der i første omgang skulle give de danske teleadministrationer mulighed for at tilbyde TV-transmission via kabler. Hybridnet tænkes senere udbygget til et bredbåndsnet, hvorved der også skulle kunne tilbydes en lang række andre tjenester på det samme net, fx datatransmission.

 

........................................................................................................................

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.