Logo

fadøl

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

: øl på fad, dvs. en beholder hvorfra øllet tappes under kulsyretryk; fadøl brygges på almindelig vis. Efter 1969 pasteuriseres det meste fadøl; dåseøl og flaske øl med betegnelsen fadøl er upasteuriseret pilsnerøl.

 

........................................................................................................................

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 842 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her