Logo

Erik Den Røde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Artikel billede

2 cl Geranium Gin

2 cl Rød Aalborg

3 cl hyldebærsaft

6 cl Schweppes Ginger Ale

skivet ingefær

*

Bland gin, Rød Aalborg og hyldebærsaft i en shaker med isterninger og hæld det i et whiskyglas.

Herefter toppes med Schweppes Ginger Ale og pyntes med et stykke ingefær.

---

Den er enkel, den er nem at lave selv, og så er den baseret på klassiske nordiske ingredienser med en intens, nordisk friskhed i smagen.

 

Drinken er kreeret af Theodor Kier og blev vinder af 1. prisen ved årets New Nordic Drink 2013.

 

........................................................................................................................

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 778 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her