Logo

Erik Den Røde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Artikel billede

2 cl Geranium Gin

2 cl Rød Aalborg

3 cl hyldebærsaft

6 cl Schweppes Ginger Ale

skivet ingefær

*

Bland gin, Rød Aalborg og hyldebærsaft i en shaker med isterninger og hæld det i et whiskyglas.

Herefter toppes med Schweppes Ginger Ale og pyntes med et stykke ingefær.

---

Den er enkel, den er nem at lave selv, og så er den baseret på klassiske nordiske ingredienser med en intens, nordisk friskhed i smagen.

 

Drinken er kreeret af Theodor Kier og blev vinder af 1. prisen ved årets New Nordic Drink 2013.

 

........................................................................................................................

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 558 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.