Logo

Denial of Service - DoS

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Er et angreb, som forsøger at hindre det angrebne system i at levere den normale ydelse. Det sker ved at belaste systemet med trafik. Angrebet udføres fra en anden maskine. Herunder er:

Distributed Denial-of-Service - DDoS

Her kommer angrebet mod systemet fra mange maskiner. DDoS angreb udføres oftest ved brug af uvidende brugeres inficerede pc'ere, som indgår i et botnet (se botnet). Den it-kriminelle benytter bagdøren (se backdoor) i pc'en til at tage kontrollen over den. Via botnettets C&C server (se C&C server) kan den it-kriminelle styre et stort antal pc'ere til at pege på den samme server, og dermed skabe unormal stor trafik - som i sidste ende lægger serveren ned. Dette bruges til at lamme virksomheder, samt i politisk/krigsførings øjemed til at lamme et lands infrastruktur.

Smurf

Et smurf angreb foretages ved at sende tusindvis af beskeder til ligeså mange computere. Hver besked indeholder en forfalsket afsender IP-adresse, og de tusindvis af svar, der ankommer til denne adresse (offerets adresse) vil i de fleste tilfælde overvælde computeren, så den enten bliver meget langsom eller fejler helt. Et smurf angreb kan desuden lamme et helt netværk.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 306 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• agamkaldes en planteart, der formerer sig ukønnet
• Fransk Ækvatorialafrika tidligere fransk koloniområde i Centralafrika;
• Peterson, Oscarcanadisk pianist. Dyrker en virtuos, swingpræget spillestil

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!