Logo

Cuzco

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Artikel billede

 ('kuθᴐ]: by i S-Peru, 3.360 m o.h. 170.000 indb.1976. Cuzco var Inkarigets hovedstad med pragtfuld bebyggelse og store fæstningsværker. Dele af Soltemplet findes bevaret i S. Domingokirken; bygninger fra kolonitiden er funderet på mure fra soljomfruernes hus og inkapaladset. Cuzco blev erobret af Pizarro 1533.

 

Artikel billede

 

 

Artikel billede

 

Artikel billede

 

Artikel billede

 

Komuler på markedet

Nogen passerer dette område forholdsvis hurtigt, men hvis du har en stærk mave, så kan du komme til at lære noget om de kulinariske vaner som gennemsnitlige bosiddende i Cusco har.

Mottoet her er at bogstaveligt talt hver del af dyret er til salg, her fra koens mule hele vejen igennem til dens fødder. Hvis du værdsætter dit helbred (for mange fluer og lille indsats på sanitet), så nøjes du med at kikke, men befolkningen i Cusco foretrækker at købe deres kød fra steder som dette, og de synes at overleve fint.

 

........................................................................................................................

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 524 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her