Logo

civiløkonom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

: person med erhvervsøkonomisk uddannelse: HA, HD og erhvervsøkonomisk kandidat (cand. merc.) eller en kombinationsuddannelse der omfatter erhvervsøkonomi. Civiløkonom arbejder oftest i private virksomheder, fx med planlægning af indkøb, markedsanalyser, salg eller eksport.

 

En civiløkonom er en person, der har taget en videregående erhvervsøkonomisk uddannelse. Eksempler på uddannelser er Master of Business Administration MBA (mastergrader), Handelshøjskolernes erhvervsøkonomiske Diplomuddannelse (HD), handelshøjskole, Handelshøjskolernes HA Almen Erhvervsøkonomi, Handelshøjskolernes HA Almen Erhvervsøkonomi, (HA) på en handelshøjskole, Handelshøjskolernes MBA Master of Business Administration (mastergrad) Handelshøjskolernes og universitets MBA (MBA) på en handelshøjskole eller en speciel erhvervsorienteret økonomisk uddannelse på et universitet.

 

Uddanelsen har den latinske titel "candidatus mercaturae"

 

........................................................................................................................

Facebook
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.208 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.