Logo

city-dress

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Artikel billede

 

 [sitidres]: sort jakke og vest og grå, stribede benklæder.

 

Han er sikkert direktør, det var især dem, der benyttede et citydress. Churchill gjorde det også. Citydress havde sin stjernestund i mellemkrigstiden. Det var en let udgave af jaketten med de stribede bukser, som forsvandt fra det daglige bybillede med 1. Verdenskrigs afslutning.

Teknisk set er citydresset den semi-formelle dagdragt, mens jaketten er den formelle dagdragt. De modsvarer smokingen, som er den semi-formelle aftendragt, og kjolesættet, som er den formelle aftendragt.

Sidst vi så et stykke citydress i det offentlige rum, var vist, da Ronald Reagan indtog embedet som præsident i januar 1981. Da stod han og svor iført stribede bukser, en sort jakke, en grå vest, et gråt slips og en hvid skjorte, ham, der nu skulle være direktøren for det hele.

 

........................................................................................................................

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 587 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024Effektiv reklame - klik her