Logo

bolche - bolsje

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Artikel billede

(plattysk): sukkerstykke, fremstillet ved stærk indkogning af en opløsning af almindeligt sukker og glykose. Til grundmassen tilsættes farve- og smagsstoffer af forskellig art. Fyldte bolsjer har en indre kerne af frugt, frugtmasse, marcipan, chokolade eller tilsvarende.

Artikel billede

bolsje-, bolchefremstilling, her klipning af den varme sukkermasse

 

.............................................................................................................

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her