Logo

béarnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

[bear'næ.z] (fransk): fra Béarn: sauce béarnaise er en emulgeret, varm hvid/gul, tyk sauce tilberedt af smør og æg og krydderurter, hovedsagelig estragon. Béarnaise er kreeret af kokken Collinet omkring 1830 i Auberge La Belle Béarnaise (Saint-Germain-en-Laye), opkaldt opkaldt efter den sydvestfranske provins Béarn.

Kan laves med béarnaise-essens; et krydderudtræk med eddike og vin, men server det ikke for en gourmet.

 

.............................................................................................................

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.097 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FORTRAN et højniveau programmeringssprog til datamaskiner
• perikopebibelstykke som oplæses ved gudstjenesten
• miskredit dårligt ry, vanry
• descendenter efterkommere i lige nedstigende linie;

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Smæk insektet!