Logo

Aktive Lyttere og Seere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Aktive Lyttere og Seere: forbrugerorganisation for danske lyttere og fjernseere, stiftet 1976 af Erhard Jakobsen og andre radioråds- og folketingsmedlemmer. Arbejder for at sikre ytringsfrihed, alsidighed og redelighed i radio og tv, idet den forlanger udsendelser for befolkningen som helhed, en lødig folkelig linje, balance mellem nyt og gammelt kulturstof samt respekt for sproget og for nationale og religiøse symboler og traditioner. For at fremme disse formål driver foreningen en dokumentations- og klage central. Udgiver medlemsbladet A.L.S.

 

Det virker ikke som om de er aktive mere....Foreningen nedlagde sig selv i 1992.


Aktive Lyttere og Seere, lytter- og seerforening af borgerlig observans, stiftet i 1976 på initiativ af Centrum-Demokraternes leder Erhard Jakobsen. Foreningen optog samtlige udsendelser i DR på bånd. Forløberen Aktiv Lytterkomité blev dannet i 1972. Begge organisationer klagede især i 1970'erne hyppigt til Danmarks Radio over udsendelser, som de anså for ensidigt venstreorienterede og propagandistiske, og de blev selv anklaget for politisk intolerance.  


.............................................................................................................

Facebook
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 643 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.