Logo

afsvampning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

bekæmpelse af svampe eller bakterier på løg, knolde og frø. Foretages ved varmtvandsbehandling, dvs. nedsænkning af frøet i vand af en fastsat temperatur i et nærmere bestemt tidsrum, eller ved kemiske midler. Ved tørafsvampning blandes løg eller frø med svampemidlet i en beholder; ved vådafsvampning nedsænkes frø eller løg i en opløsning af svampemidlet og tørres derefter.

.............................................................................................................

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.047 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her