Logo

afsvampning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

bekæmpelse af svampe eller bakterier på løg, knolde og frø. Foretages ved varmtvandsbehandling, dvs. nedsænkning af frøet i vand af en fastsat temperatur i et nærmere bestemt tidsrum, eller ved kemiske midler. Ved tørafsvampning blandes løg eller frø med svampemidlet i en beholder; ved vådafsvampning nedsænkes frø eller løg i en opløsning af svampemidlet og tørres derefter.

.............................................................................................................

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Christensen, Marie dansk fagforeningsorganisator
• ministeransvarlighed ministrenes ansvar for deres embedsførelse. Den juridiske ministeransvarlighed er bestemt...
• kvark, quark hypotetisk elementarpartikel, hvis eksistens nu er blevet fastslået eksperimentelt
• Blunck, Ditlev dansk maler

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os