Logo

Valmuefrø - Birkes - et krydderi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tørrede, hvide eller mørkeblå frø af en valmueart med oprindelse i Asien. Smagen minder om nødder. Indgår i visse karry blandinger og bruges ofte i orientalsk mad. Importeres fra Holland.
Anvendelse: Som birkes på morgenbrød og franskbrød. Kan også bruges til salater, til kogte grønsager og til spaghettiretter.
Lat. Semen Papaveris.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.174 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.