Logo

Trifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Trifli er en af de desserter, der er lige så populær som alsidig. Der kan anvendes abrikoser, rabarber, blommer, æbler og pærer eller sommerens danske bær og frugter.

Ordet trifli stammer muligvis fra det engelske ord "trifle" som betyder en bagatel eller ubetydelighed, hvilket muligvis skyldes, at den kan tilberedes i en snæver vending med det man har ved hånden. Dog kræver den velsma­gende trifli en god creme og frugt, som passer hertil.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her