Logo

Trangia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
består af 2 små 1 liters gryder, en pande med teflonbelægning og en lille spritbrænder der sættes ned i en holder hvorefter gryden placeres ovenpå.
Den lille holder eller stativet hvorpå gryderne placeres, er udformet således at det er stormsikkert så man kan varme sin mad selv ved en frisk brise, et sted hvor man ikke kan finde læ, en god ting når man efter nogle timers sejlads i skærgården får lyst til at gå i land på en ø og få lidt føde eller en kop kakao for at få energien tilbage til hjemturen.
Alle delene kan stables inden i hinanden så det ingenting fylder 18 x 10 cm så det kan fint stuves i en rygsæk eller i et bagagerum i kajakken.
Du kan fylde den lille brænder med sprit, og på den smule sprit ca. 1 deciliter, lave 1 liter kaffe, 6 skiver bacon og 4 spejlæg, så man må sige at det er meget økonomisk i brug.
Til spritbrænderen hører et lille låg med en gummipakning så man kan gemme evt. overskydende sprit i beholderen uden at skulle hælde det tilbage til spritflasken.
Trangia leverer disse sæt i forskellige variationer de største også med den lille kedel til, og når man er færdig med madlavningen går det rimelig nemt med rengøringen specielt selvfølgelig med panden der har teflonbelægning, men som vi kender det det fra vores køkken derhjemme skal man jo kun benytte plast og træ til at vende tingene på panden, så gider man ikke passe på det, kan man vælge et sæt uden teflon. Men det er imponerende at man kan klare sig med så lidt køkkengrej når man ser hvad vi efterhånden slæber ind i vores campingvogne af køkkenudstyr, så indimellem er det sundt med en primitiv weekendtur, og helt ærligt så er det herligt at komme BACK TO NATURE en gang i mellem, det får en til at tænke sig lidt om næste gang man slæber noget nyt isenkram med i campingvognen, så man på den måde kan forebygge de vægtproblemer mange af de omkringkørende campingvogne har i dagens Danmark. Fås bl. hos C& C Camping og marine.
Facebook
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 873 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.