Logo

Tandoori

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Krydderiblanding, der gør os vesterlændinge i stand til at lave tandoori-kylling. Lidt ekstra rød madfarve vil ikke skade det kunstneriske udtryk. Tandoori-pasta kan være nemmere at bruge.

Tandoori krydderi:
1 fed knust hvidløg
1 tsk garam masala
1 tsk stødt ingefær
1 tsk stødt chili
1/4 tsk stødt gurkemeje
1 tsk stødt koriander
evt. rød farve

Tips:
Du kan købe færdigblandet Tandoori krydderi i specialforretninger og større supermarkeder.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.362 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her