Logo

Tamari

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Japansk soyasauce, hvor indholdet af soyabønner i forhold til mængden af hvede, er væsentligt højere end i den almindelige soyasauce. Ofte bliver der ved fremstillingen anvendt havsalt i stedet for almindeligt mineralsk salt. Smagen er lidt mildere og mere fyldig end den normale soyasauce,
hvor indholdet af soyabønner og hvede fordeler sig med ca. halvt af hver.

Tamari: Fermenteret (gæret) soyasauce

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her