Logo

Tagine - Le Creuset

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Le Creuset har re-designet den gamle nordafrikanske tagine, Det kegleformede låg er det samme, hvorimod keramikbunden nu produceres i Le Creusets speciale, nemlig støbejern dækket af et ultratyndt lag glasemalje, Det har flere fordele: hvor den traditionelle ler-tagine er forbeholdt folk med gasblus, kan støbejernstaginen bruges på såvel el, induktion, halogen eller keramiske kogeplader. Glasemaljen betyder at bunden så nemt som ingenting kan rengøres med sulfo eller sågar smides i opvaske maskinen.
Støbejernsbunden er fantastisk til at brune kødet, inden resten af ingredienserne kommes på. Samtidig holder støbejernet længe og stabilt på varmen. Maden brænder ikke på takket være glasemaljen, Og bundens kant er lidt højere end traditionelt, hvilket giver god plads til kød, grønt og sauce.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 798 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!