Logo

Tørret daddel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Den tørrede frugt af en palme der dyrkes i de arabiske lande som en vigtig næringskilde. Daddel har været dyrket til føde siden oldtiden og af palmen tappoes også saft der fremstilles til vin. Den tørrede frugt er især alm. I handelen herhjemme ved juletid. Den tørrede frugt har et højt sukkerindhold, Frugten kan også købes i frisk stand.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.615 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?




Effektiv reklame - klik her