Logo

Syltet ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Unge rodskud af planten. Skuddene skrælles, udblødes i vand og koges sammen med sukker, til de er blevet bløde.
Ingefær dyrkes overalt i Østen og er af største betydning for orientalsk mad. Den anvendes både som frisk, tørret og syltet. Bruges bl. a. ved fremstilling af mango chutney. Indgår i mange orientalske gryderetter, hvor den er med til at give den typiske sur/søde smag af Orienten. Ingefær er derfor også velegnet som tilbehør til ristaffel. Også meget brugt til bagværk og populær til marmelade i England.
De bedste er de yngste rodskud, som også er de mindste. De ældre og noget større skud kan være træede.
Syltet ingefær - Pink, frisk og lidt parfumeret.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 584 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!