Logo

Sukkerærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sukkerærter importeres i dag fra Spanien, Marokko og Asien. Det er sarte grønsager der må behandles varsomt. Fjern det groveste af stilken og kog dem højst i 2 minutter. De kan også vendes på panden i 1 minut og spises som tilbehør til mange kødretter eller de kan indgå i kinesiske wokretter.

 

Sukkerærter

Spanien, Marokko og Asien.

Så sarte og fine grønsager som sukker­ærter skal behandles med varsomhed på panden eller i gryden. Fjern det groveste af stilken, skyl dem og læg dem ned i kogende vand højst 2 min. Eller vend dem i smør på panden i et minut. De kan spises som gar­niture til alle slags kødretter. Eller som ingrediens i japanske eller kinesiske retter.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.089 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her