Logo

Slåen - bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Slåen er i nær familie med blommer. Slåen vokser vildt i Danmark. De små sorte bær smager bittert og snerper, indtil de har fået frost. Modne bær kan lægges i fryseren et døgn, hvis de ikke har fået nattefrost. De er gode til saft og til at sætte på alkohol som slåensnaps.

Slåen bruges til fremstilling af vin og saft. Slåen indeholder store sten, som udgør hovedparten af bærret.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.443 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her