Logo

Siciliana

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Brødet stammer fra sicilien og er lavet på en meget gammel opskrift - af 100 % durummel !
Nok et af de mest middelhavsinspirerede brød. Smagen gengiver syditaliens varme og intensitet. Brødets kraftige smag matcher nemt såvel en perlehøne (i en sauce af laurbærblade, hvidløg, saltede ansjoser og hvidvin) som en bagt tunfisk med sorte oliven og kapers. Brødet bages i stenovn.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 566 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her