Logo

Sharon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Japanerne spiser tørrede Sharon­frugter nytårsmorgen. Ikke kun fordi de smager godt, men også fordi man mener, at de gør det nemmere at komme gennem dagen derpå. Det kan blandt andet skyldes Sharon - frugtens store indhold af A-vitaminer.
Sharon er en forædlet sort af Kaki frugt og smager hen efter fersken, men er meget sødere. Den kan bruges i frugtsalaten, og kan spises med og uden skræl. Sharon-frugten stammer fra østen, men dyrkes nu også overalt i Middelhavsområdet.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.568 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her