Logo

Shanghai køkkenet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Shanghai er den midt-østlige region af Kina. Shanghai har altid været den mest kosmopolitiske by i landet. Køkkenet er præget af mange forskellige stilarter, med masser af kød, fisk og grønsager af alle mulige slags. Shaoxing vine, som er produceret af ris, har inspireret de fleste shanghai kokke. Vinen smager lidt som en tør Sherry fra Spanien, og retter med hummer eller fjerkræ, der bogstavelig talt er blevet druknet i Shaoxing, findes på alle Shanghai-restauranternes menukort.Tilberedningen af sursød-sauce er deres speciale. En anden specialitet er de mange små appetizers, både kolde og varme.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.473 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her