Logo

Sej - saltvandsfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Sej er ikke så almindelig i Danmark. Kødet er mere fast og tørt end kød af torsk og kuller. En del bliver saltet, røget og farvet og sælges under navnet "sølaks".

Findes i 2 arter, mørk og lys sej. Den har underbid og ingen, eller en meget lille skægtråd. Sidelinien er lys og næsten lige. Kødet er groft men velsmagende. Sej fås fersk iset, fileteret og frossen, samt saltet eller tørret. Den er velegnet til marinering, røgning og konservering.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.555 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her