Logo

Savojkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Savojkålen har løst sammenhængende hove­der med mørkegrønne, krøllede og krusede blade og en mild og lidt sødlig kålsmag. Der findes nu desuden en rød sort, der er endnu mildere og sødere i smagen.
En kål, der kommer stærkt frem for tiden, er den italienske sortkål. Den minder om sa­vojkål og grønkål og har lange, krusede, mør­ke blade.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.556 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her