Logo

Savojkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Savojkålen har løst sammenhængende hove­der med mørkegrønne, krøllede og krusede blade og en mild og lidt sødlig kålsmag. Der findes nu desuden en rød sort, der er endnu mildere og sødere i smagen.
En kål, der kommer stærkt frem for tiden, er den italienske sortkål. Den minder om sa­vojkål og grønkål og har lange, krusede, mør­ke blade.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er solceller en klam fidus og bondefangeri?




Effektiv reklame - klik her