Logo

Saltkød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hertil anvender man skært kalve- eller oksekød. Man bruger som regel yderlår med lårtungen eller lårtungen alene. Kødet saltes 3-5 dage. Kødet koges 30-45 min., afkøles i suppen og kan gemmes i en saltlage. Kødet skæres i skiver og anrettes med fedt og sky, evt. flødepeberrod og karse.
Saltet, presset spidsbryst; det bør have en klar, rosa farve og en fugtig konsistens. Bruges til salater eller sandwich.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.649 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her