Logo

Salt - et krydderi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
er det krydderi, man dårligst kan undvære. Der er mange slags salt, men i denne forbindelse menes køkkensalt. Kogesalt kommer dels fra saltaflejringer i gruber, dels fra havvand. Følgende grundtyper forekommer:
Bjergsalt som i raffineret tilstand anvendes som bords alt og ofte er tilsat jod af ernæringsmæssige årsager.
Havsalt som bl.a. anvendes til konservering af kød og fisk, til saltning af sild og til kuldeblandinger.
Mange foretrækker også groft salt på bordet til maden.
Middelhavssalt har særlig smag, er dyrere end almindeligt havsalt.
Kryddersalt, grillsalt m.m. er blandinger af salt og et eller flere krydderier til forskellig brug, fx med hvidløg, løg, selleri og diverse peberblandinger.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her