Logo

Ribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ribsbuske er smukke med de lysende røde bær i hængende klaser. Der findes også vilde ribs, men de dyrkede giver flere bær pr. busk.
De knapt modne bær egner sig med den friske smag og det høje pektinindhold fint til gele og marmelade. Geleen kan bruges bl.a. til cumberlandsauce, der passer til vildt. Pek­tinindholdet falder, når bærrene bliver mod­ne, og så egner de sig derfor bedre til saft. Men det bedste er dog at nyde bærrene friske på forskellige måder. Det synes fuglene også, så glem ikke at dække buskene med net.
Hele ribsklaser er fine til dekoration, så sørg for at løsfryse tilstrækkeligt til vinter­brug. Spred klaserne ud på en plan flade, frys dem og opbevar dem derpå i  fryseposer.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.556 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her