Logo

Rabarber - frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Af de mange sorter rabarber der findes, er vinrabarber og almindelig rabarber de mest dyrkede her i landet. Vinrabarber har den fineste smag. Foruden danske rabarber fås importerede rabarber fra tidligt forår.
Rabarber indeholder store mængder af oxalsyre, op til 2%. Mennesker der har tilbøjelighed til at danne nyresten, skal derfor ikke spise for mange rabarber.
Rabarber er fortryllende om foråret, de pink stilke med gulgrønne krøllede bladstumper kommer fra drivhus, har lavt syreindhold og kræver derfor mindre sukker end frilands
rabarber. Rabarber skal opbevares koldt og mørkt, fx i køleskab, ikke længere end to dage. Syltet ingefær, mandler, stjerneanis og appelsinsaft klæder dem, og stilkene holder faconen bedst i mikroovnen, koges i 2-3 minutters intervaller på fuld effekt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 865 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!