Logo

Rabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarberen - en af forårets første delikatesser - er egentlig en grønsag, men det føles alligevel, som den hører hjemme hos ribs og stikkelsbær. Ofte kan man udskifte rabarber med stikkelsbær i opskrifterne, og ra­barber passer fint til at blande med ribs. Prøv også at bruge rabarber sammen med jordbær; det er herligt. Rabarber kræver ret meget suk­ker for at være en nydelse.
Rabarber vokser hurtigt og kan høstes i flere omgange fra tidligt forår til sensommer. Stilkene findes i både grønne og rosa nuancer, og det er meget dekorativt at stille rabarberstilke med blade på i en stor glasvase.
Rabarber indeholder en del oxalsyre. Den blev tidligere brugt som lægeplante og som pynt i haverne. Det er en gammel plante, der stam­mer fra det nordlige Asien og Sibirien, så derfor er den hårdfør over for kulde.
Frugt bær og grønt, Sylvia Danielsson
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.555 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her