Logo

Rødkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødkål har mørkerøde, kraftige blade og et fint mønster indeni, der kommer til syne, når man skærer den midt over. Det er farvestoffet antocyanin (findes også i blodappelsiner), der giver den røde farve.
Rødkål kan strimles tyndt til salater og va­rieres med forskellige slags dressinger. Brai­seret rødkål med krydderier og masser af løg behøver ikke kun at laves til jul eller til gåsen mortensaften.
Rødkålen findes i både en tidlig og en sen form, og den har et fast hoved ligesom hvid­kålen.
Rødkål er en variant af hvidkål med rød violette blade. Skal være fast og tung. Anvendelse: Kogt, især god til fede kødretter. Rå i salater.

Sæson: August-september.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.281 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her