Logo

Rødkål - hovedkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødkål er der ingen vej udenom ved juletid. Kog selv rødkålen til julemiddagen, - kom fintsnittet rødkål i en gryde med sukker, hel kanel og rødvin. Smag rødkålen til med Aceto Balsamico, appelsinsaft og en anelse chili. Et godt indslag til julefrokosten kunne være en råsalat af rødkål, eventuelt med lidt kold andesteg, - hvis der er noget tilbage! Kog en lage af vinaigre og honning og hæld den over fintsnittet rødkål. Bland eventuelt lidt ristede æbler og nødder i salaten. Selvom vi ofte forbinder rødkål og jul med hinanden, er det en flot og god kål, der bør spises hele vinteren.
 
Andre typer hovedkål: spidskål, hvidkål, savoykål og rosenkål
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her