Logo

Rød banan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Nogle banansorter får rød skræl, men smagen er gerne den samme som hos en almindelig gul banan. Frugterne kan variere i størrelse og er gerne tykkere end den gule banan. Røde bananer importeres bl.a. fra Kenya.

Rød Banan

Hele jorden rundt langs Ækvator. Den Røde Banan er tør og melet fra naturens hånd, men bliver til lidt af en deli­katesse efter en tur i smør på panden, flam­beret eller kogt med krydderurter og salt. Brug bananerne som tilbehør til alle former for kødretter.

Den er ikke så let at skrælle som en almindelig banan. Brug en kniv og snit langs siderne, så går det lettere.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 558 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os