Logo

Rød- og hvidvinseddike

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Disse eddiker er nogle af de mest brugte eddiker i madlavning. Deres pris og kvalitet svinger meget da disse i stor stil nu fremstilles industrielt. Det kan altid betale sig at betale lidt ekstra og derved få et bedre produkt. De "rigtige" eddiker lagres på træfade.
Metoden er således, en egetræs tønde fyldes trekvart op med vin, lægges om på siden, og der bores små lufthuller i den side der er opad.
En konstant temperatur på 21ºC holdes.
Langsomt dannes der en eddike moder på overfladen af eddiken og omdanner alkoholen til eddikesyre, som synker til bunds i tønden. Eddiken kan altså tappes ud forneden af tønden, mens nyt vin kan tilsætte som erstatning for det brugte eddike.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.293 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her