Logo

Port - vin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Man skelner mellem forskellige typer: ruby, med kortere fadlagring, tawny, der fadlagres længe, 10-15 år, og vin tage-port, som er årgangsvine, der aftappes 1-1 1/2 år efter gæringen. Men de skal have lang flaskelagring med afsætning af meget depot, inden de er helt drikkemodne. De kan nemt blive 20-25 år gamle, inden de bør drikkes, men så kan de også holde sig meget længe endnu.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.112 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er solceller en klam fidus og bondefangeri?




Effektiv reklame - klik her