Logo

Porre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Porre med de lange, brede, lancetformede blade, der omslutter hinanden, har udviklet sig fra en form for vildt ukrudt blandt vin­stokkene i Middelhavsområdet. Brug både det hvide skaft og den grønne top i madlav­ningen.

Porre adskiller sig fra de øvrige løg arter ved deres aflange facon. Den øverste grønne del skal være frisk og grøn, så den også kan anvendes. "Stammen" skal være hvid.
Anvendelse: Rå, strimlet i salater. Kogt, gratineret samt i supper og gryderetter.
Sæson: August-april.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.176 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her