Logo

Pigeon efterårs æble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kun rødt på solsiden ved plukning, men vendes på store net ved håndkraft, så den røde farve breder sig til hele æblet.
Points: 28 (0-40)
Producent: Guldborgland Frugtplantage, Lolland
Forhandler: Via "Dansk Kernefrugt"
Dyrkning: lP
Sæson: Ultimo oktober-året ud.
Holdbarhed: Julen over
Prisniveau: Høj
 
Æblets historie: Dansk, Mathiesens Planteskole, Korsør, 1870.
Smagekommentarer: "Tiltalende rødt. Neutral duft. Godt bid. Sprødt og fast. lidt tyk skal Aromatisk, syrlig. frisk smag. Let bitter eftersmag. Sen brunfarvnjng. Til stegning." "Smukt juleæble, pigeon. Spise eller dekoration. typisk pigeon." "Hvidt kød. Kun duft i opskåret stand. Karakteristisk. Let og sprød skal. Fint ægte "æblet". Ret krydret smag. God til gele pga. smagen. "
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 710 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!