Logo

Pastrami

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
I amerika har mange så travlt, at deres føde næsten udelukkende består af sandwiches, som købes i nærmeste deli - en af de utallige delikatesse forretninger, hvor man køber ta'med-mad. Ofte består den af pastrami og med et ganske specielt brød eller tilbehør.
Pastrami er en jødisk opfindelse. Det fremstilles ved at lægge et stykke oksekød (spidsbryst eller halestykke), der er godt krydret med ingefær, muskatnød, laurbærblade, hvidløg, peber og salt, i en saltlage nogle uger. Den moderne industri stadig bruger nok ikke så lang tid på at lave pastrami. Men sådan gjorde den jødiske mor. Det færdige møre kød skæres i tynde skiver og lægges fx i en sandwich.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering -1,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 501 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os