Logo

Pan bagnat - franskmændenes svar på burgeren

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Pan bagnat betyder direkte oversat 'vådt brød'. Oprindelig var det navnet på en blanding af salat nicoise (tunsalat) og gammelt brød, der blev lagt i pres, så brødet sugede væden fra salat og olie til sig. Efterhånden lagde man bare tunsalaten imellem to skiver brød, så man fik et velsmagende måltid, der var nemt at have med i vinmarken. I dag forbinder man pan bagnat med fransk 'hurtigmad' - store rundstykker fyldt med tunsalat, æggesalat eller hakket agurk.
Man kan selv bage pan bagnat efter denne opskrift eller bruge ciabattaboller.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.014 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.