Logo

Paellaris, spanske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(Calasparra, Bomba, Balilla Sollana m.fl.) Hvide. polerede runde-mellem runde ris ('redondo' på spansk). Klæber en anelse sammen efter kogning.
Lækre førsteklasses ris med en fast konsistens. Calasparra dyrkes i Spanien, i byen af samme navn i provinsen Murcia ved floderne Seguro og Mundo. Klassificeret som Categoria Extro i henhold til de spanske Denominación de Origen-regler; højt værdsatte og dyre ris.
Kan købes: hos spanske importører og i visse helsekost- og delikatesseforretninger. Hvis du ikke kan finde Calasparra. kan de erstattes med gode. italienske risottoris. Tilberedning: koges i 15-18 min., bedst i en stor. lav paellapande uden låg. De skal koge længere end andre slags ris. fordi der til en paella løbende skal tilsættes væske. som fordamper fra den åbne pande. Risene absorberer 3-4 gange deres oprindelige volumen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her