Logo

ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


Ost: næringsmiddel fremstillet af mælk. Ved fremstilles udfældes mælkens kasein med alene mælkesyre, surmælksoste, eller mælkesyre og osteløbe, lebeoste, hvorefter vallen fjernes ved findeling, formning og evt. presning; myseoste fremstilles ved inddampning af valle, De fleste oste saltes og gennemgår en lagring; ved forskellige enzymers indvirken udvikles herunder de for hver sort karakteristiske smagsstoffer. Jf. blåskimmelost, hvidskimmelost, kitost, smelteost.

 

........................................................................................................................

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HB Hovedstadens Brugsforening
• Nielsen, Thomas• Her er den gode forklaring ...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Smæk insektet!