Logo

Okra - Gombo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Okra er en af de ældste grøntsager, brugen kan føres tilbage til det 2. årtusinde før vores tidsregning. Hjemsted er Etiopien.
Smagen er meget neutral, minder lidt om stikkelsbær og er en anelse bitter.
Okra afsondrer ved kogning en mælkehvid slim, jo mere desto finere den er skåret itu. Derved jævnes stuvninger og sammenkogte retter bedre. For at forhindre en alt for rigelig slimdannelse koges okra et øjeblik før brugen og skylles derpå i koldt vand.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.383 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her