Logo

Nasi goreng

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
En meget populær risret fra Østen, der efterhånden er blevet udbredt til det meste af verden.
Kan direkte oversættes til stegte ris, og da den færdige mix af krydderier og tørrede grønsager kan købes overalt, er det en ret, der er hurtig at sætte på bordet. Det bedste resultat opnås, hvis der anvendes ris, som er kogt dagen før, og da der med held kan anvendes alle former for stegt eller kogt kød, er der faktisk tale om en indonesisk biksemad.

Nasi Goreng = stegt ris med indonesisk krydring.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.198 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her