Logo

Muskatblomme - et krydderi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
er den tørrede frøkappe, der sidder som fine grene udenpå muskatnødden (det hårde frø). Muskatblomme er orangerød med behagelig krydret smag.
Anvendelse: Til desserter med chokolade og andre desserter. Til kartoffelmos, kålretter og forskellige krydrede kødretter.

Muskattræet dyrkes på Bandaøerne, Celebes, Molukkerne og Java. Muskatblommen er den orangegule, tørrede frøkappe, der omgiver muskatnødden. Stødt muskatblomme bruges til stuvet hvidkål, spinat, broccoli, grønsagssupper, kartoffelmos, ægge- og osteretter. En anelse stødt muskatblomme i chokoladedesserter giver en pikant smag.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her