Logo

Mortens karryblanding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
125 g tørret chili
250 g korianderfrø
15 g fennikelfrø
50 g spidskommen
6-7 stjerneannis
3/4 muskatnød
10 nelliker
1 rulle kanelbark
50-60 g gurkemeje
10- 15 hele kardemommekapsler
 
Vælg kun de bedste krydderier, når der handles!
Rens og vask krydderierne.
Tør dem herefter i solen eller i ovnen ved 100° i ca. 1 time.
Befri chilierne for stilke.
Rist chili, koriander- og fennikelfrø samt spids­kommen hver for sig i en wok ved svag varme, indtil krydderierne tager farve og frigiver aroma.
Tag kardemommefrøene ud af kapslerne, riv muskatnødden og mal alle krydderier i en krydderi kværn eller kaffemølle.
Hvis de er lidt grove, kan de presses gennem en fintmasket sigte.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.313 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her